Roger Waters
"They had sex in Pennsylvania..."


Formålet med siden er ikke en biografi, som der findes utallige af på nettet, men mere diverse orientering omkring Roger Waters, som kan være interessant at læse om. 

Jeg tror ikke at det er særlig kendt at andre kunstnere også har sunget Roger Waters melodier. Jeg har da også kun kendskab til en enkelt og det er Marianne Faithfull på sin cd "Vagabond heart" (1999), hvor hun synger nummeret "Incarceration of a flower child" som vistnok er skrevet i 1968. Nummeret er (stadig) fantastisk, hvis man kan lide hendes stemme, og det høres tydeligt at det er skrevet af RW.
De fleste af Marianne Faithfull`s cd`er kan købes her.

Af andre numre uden for den normale cd produktion, som ikke er særlig kendte, medvirker Roger Waters på cd`en "When the wind blows" (1987), som er et soundtrack til en (tegne)film af samme navn. Roger Waters har skrevet filmscoren og fylder halvdelen af cd`en med en lang suite, som i form minder meget om cd`en "Pros and cons of hitchhiking" (1984). Forstået på den måde at numrene er i den sædvanlige Roger Waters stil - ikke meget nyt, men kvaliteten holder hele vejen.

Det er muligt at låne en video med 4 numre fra verdens bedste album "The final cut" på bibliotek.dk. Videoen er fra 1984 og kan sikkert ikke købes nogen steder (tror jeg nok -hvis den kan, så mail mig). Numrene er "The gunners dream", "The final cut", "Not now John" og "The Fletcher memorial home". De 4 numre er en lang video med de samme aktører og hvor Roger Waters ses ind i mellem som patient hos en psykiater - (som spilles af "den onde lærer" fra "The Wall").  

Der er udgivet en "greatest hits" med Syd Barrett (1946-2006), der hedder "Wouldn`t you miss me?"(2001). Numrene "Long gone" og "Wouldn`t you miss me (Dark globe)" er produceret af Roger Waters og David Gilmour. Det er tydeligt at Syd Barrett er manden, der skrev bandets første hit singler - "Arnold Layne" og "See Emily play", som gav Pink Floyd deres gennembrud i 60`erne. Læs historien her.

                             
                                                           home

En komplet hjemmeside til Pink Floyd og dermed  Roger Waters er pinkfloydhyperbase.dk. Den kan du finde ved at klikke på billedet. Den er godt opdateret med artikler, nyheder og kommer godt rundt om alle medlemmer af Pink Floyd.

 

Don`t leave me alone

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Det viser sig at 1. ste vers af "Each small candle", som Roger Waters troede, var skrevet at et chilensk torturoffer, i virkeligheden er skrevet af Halfdan Rasmussen, og som stammer fra digtet "Bødlens offer". Læs her 

I GAFFA marts 2003 fortæller Kasper Eistrup fra Kashmir om sit livs chance for at komme med som guitarist på Roger Waters world tour 2002. Desværre mislykkedes det.

"In the Flesh tour", som var i København den 2. juni 2002, på denne side

Anmeldelse af "In the flesh" koncerten i juni 2002 fra det svenske Aftonbladet.

1. maj 2007 koncert på Als

 

Har du noget at tilføje, rette eller spørge om til sitet, kan du trykke her

home