Om siden.....

Formålet med siden er at samle den musik jeg kan li`, og som jeg tror andre også kan li`. Jeg har ikke lavet mange og omfattende diskografier og biografier, da sådanne findes på de fleste musikere og grupper i forvejen i rigelige mængder på nettet - jeg vil blot henvise til, hvor de kan findes i forhold til den musik jeg kan li`.

Ligeledes er "portræt" af en gruppe ikke fyldestgørende for den omtalte gruppe, men bare en omtale med en lidt anderledes indgangsvinkel, som kan give lyst til at gå på opdagelse i musikken.

Hjemmesiden er oprettet i februar 2002 og er oprindeligt lavet med et gratisprogram, der hedder Frontpage express.  Der er lagt vægt på det indholdsmæssige, da det skal være en hjemmeside, der er informativ og hvor indholdet er vigtigere end indpakningen.

Som hjemmesiden er konstrueret dags dato, er det programmet microsoft frontpage 2000, der styrer siden, men der er rigtig mange metoder at få lavet en hjemmeside på, hvis det skal være lidt mere "mainstream". Diverse udbydere af webhoteller udbyder også programmer, så du kan lave din egen hjemmeside på en let måde med faste skabeloner.

HOME

HOME

The Who - omslag til den 1.ste lp i DK - i mono